Dag nr. 2 i Påskeferien!.. <3

Heeii <3

I dag har jeg hatt det UTROLIG kjedelig.. Alle er jo borte i påsken.. Jeg har ikke noe særlig følse av at det er påske, heller.. Det er jo så kjedelig her hjemme. Ingen å henge med, og ingen å prate med ! .. :- (         Oda er hos mormoren sin, Michelle er i London, Tale er hos noen i slekta si(tror jeg..) Og Vilje er... :oo VILJE! vije er ikke noe sted, HÅPER JEG! Johoo.. :- DDD <3 Kanskje Vlje vil finne på noe! :- )) Hun har ikke strøm må mobilen, så jeg får vel stikke innom face. Vilje, My hero <3

Forresten, i går sa jeg at jeg skulle legge ut noen bilder fra i går, altså, hva jeg hadde på meg på bursdagen til en venn av pappa, i går, Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men jeg kan legge ut ett da :-) Her er bildet:  Litt lite, men dere greier dere.. :P

Også mens jeg har vært hjemme og kjedet meg i dag, fikk vi besøk av to rådyr. Siden vi bor så nærme skogen får vi se rådyrene i hagen vår omtrent hver/annenhver dag.. her er et bilde:  

Men jeg har bakt brownies.. Så jeg har nettopp tatt den ut av ovnen. Også lager mamma mddag, da.. :- P Vi skal spise Medisterkaker. 

 

- Liker du Brownies og Medisterkaker? :P

 

 

-Celine.. <3

3 kommentarer

freelikeme

17.apr.2011 kl.18:22

digger bloggen, er innom veldig ofte!

17.apr.2011 kl.18:23

Japp, jeg liker brownie og medister kaker!!!

I dag kan jeg ikke finne på noe :-( Men i morgen kan jo du være med meg på gulskogen for å hente kameraet mitt. Også kan vi "gå litt rundt" der??

Vilje <3

TurnCese.. :- D

17.apr.2011 kl.18:25

Freelikeme: Hehe, Så gøy! :- ) Koselig at du leser bloggen min! :-D

Vilje: Okei, den er grei, sender mld med nummeret mitt på face<3

Skriv en ny kommentar

turncese

turncese

13, Drammen

Jeg er en jente på 13 år, Jeg elsker å Turne! :* <3

Kategorier

Arkiv

hits