Lekser er utrolig kjedelig!..

HeiSann! ;3

I dag har jeg vært på skolen. Der gjorde vi bare det vi pleier å gjøre.. Ikke så spennende, men det er jo bar 2 månder igjen så er det Sommerferie! <3 I dag har jeg VIRKELIG skjønt at det begynner å bli sommer! Det har vært utrolig varmt de siste 2 dagene, så jeg måtte bare gå med shorts! Det var utrolig deilig og varmt! Jeg ble nettopp ferdig med leksene. Det var ikke spesielt spennende, kjedelig. Så nå er jeg ferdig med to lekser, så får jeg ta igjen resten i morgen..  Kjedelig med lekser..Haha.

Lille kattepusen(egentlig ikke veldig liten.. hehe..) min ble jo borte i går.. Men klokka halv 3 om natta kommer pappa inn til mamma og sier at han hører "katteskrik" i skogen, og jeg bråvåkner og løper inn på rommet dems, siden jeg blir så glad. Og jeg nekter å gå å legge meg igjen, så jeg blir med opp i skogen, og etter en lang stund med leting sier jeg "pondus!!" så hører jeg Mjaaauuu! og der sitter han! i blåbær-lynga.. Han var for liten til å se over lynga, så han fant ikke veien hjem igjen. Han var vettskremt i begynnelsen, så han løp fra oss, men vi fikk fanga han, da. Så kunne vi gå lettet inn med Pondus på armen ^^ Og i hele dag har han ligget og koset seg på senga :))

Hele klassen skal på klassetur til Torsdag. Vi skal sove over på Eiksetra en dag, Eiksetra ligger i Lier, i mot Sylling. Vi skal sove over fra torsdag til Fredag, og det blir sikkert kult! :') Da håper jeg på at det blir mye sol, og varm vær! Til torsdag skal vi først på skolen, og løpe tinestafetten. Jeg er med i det blanda laget, sammen med Oda, Berhem, Alex og noen fler.. Rett etter tinestafetten skal vi dra til Eiksetra, så vi må ta med baggene på skolen. Ååå, Jeg gleder meg! Jeg håper det blir gøy der, men det blir det garantert! <3

Kattepusen min <3

Blogges!
                                                 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

turncese

turncese

13, Drammen

Jeg er en jente på 13 år, Jeg elsker å Turne! :* <3

Kategorier

Arkiv

hits