bunad og Oreokake! :'D

HeiSann! :')

I dag har jeg bare vært hjemme og har hatt det ganske kjedelig.. Jeg hører på musikk, da. Jeg er på spotify.. :) Jeg syntes denne sangen: "Bring me to life" av "Evancence" er ganske behagelig å høre på om kvelden, Vet ikke hvorfor.. :P

Men i går fikk jeg en bunad i posten. Jeg har arvet bunaden av min kusine, Linn Jeanette. Jeg skal ha den på, på 17. Mai, så det kommer sikkert bilder senere! ;) Den er svart og rød, ikke noe særlig mønster, tror jeg. Men i det røde stoffet tror jeg det er noe blomster-aktig eller noe. :)

I morgen skal jeg bake kake til 17. Mai. Jeg SKAL lage Oreokake! >:D Den er kjempegod! Jeg har smakt den hos Oda to ganger, og den er kjempegod! :'d Det er ikke en typisk 17. Mai kake, men den er jo så god, så jeg må bare bake den! ^^ Naamm ! <3 Det kan hende jeg baker en gulrotkake også, siden mormor er så glad i den.. Hun spurte om vi skulle bake den, men jeg tror mamma sa nei. Men jeg tenkte jeg skulle overraske henne! :D Da blir henne nok glad! :)

Jeg skal nok bare være hjemme og gjøre i stand til 17. Mai i morgen, men det skal nok gå bra. Jeg skal kose meg med kakene jeg! >:) 

 

  

 

-Blogges!

 

   Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

turncese

turncese

13, Drammen

Jeg er en jente på 13 år, Jeg elsker å Turne! :* <3

Kategorier

Arkiv

hits