Kattesminke, lol...

Heii.. :- )

I dag har jeg vært ute med Fox,hunden min, og jeg har ligget i sola og bare snakket med mamma egentlig. Og jeg turnet litt da. Litt utover dagen, etter jeg hadde kommet inn, spiste jeg middag. Til middag var det koteletter, grønnsaker,og Ris..<3 Også slappet jeg bare av litt ved tv'en.. Etterhvert begynnte jeg å bli lei av tv'en, så jeg tenkte jeg skulle finne en ny sminkelook. Men det endte opp med at jeg smiket meg selv som en katt.. o.o ehe.. Her er resultatet, jeg vet ikke helt hva jeg ligner på, men jeg får si en katt!.. :P
 Haha <3


Jeg har funnet ut at jeg ikke har lagt ut bilder av meg på 17. Mai, Og jeg har ikke sagt hvordan det gikk på turnkonkurransen! Først kommer det et bilde fra 17. Mai:  Meg og Siri(søstra mi) på 17. Mai.

Og, Ja, det gikk ganske bra på turnkonkurransen! Det var kjempegøy, og vi dansa "Drammensdansen" Midt utpå SIF(Strøms Godset)-Banen! Det var kjempegøy! :P Haha, Mange som ikke kunne dansen, men vi bare slang oss på, og grep sjansen! :- ) Det er litt "skurrete og bråkete" film siden de vannet banen da Kusina til Oda, Ebba, skulle filme..
Her er et bilde av Ape-Laget(Vi dansa Apedans, og var aper<3) I will never forget it<3

Og her er Meg på Konkurransen:
  I turndrakt..TIL DEG!: Hva syntes du jeg ligna på, på "katte-bildet" ? Hva bør jeg endre i innleggene mine? (Rotete,flere avsnitt, osv..)


3 kommentarer

Justina <3

02.06.2011 kl.20:25

hei :)

du lingna på katt ;)

hvant dere noe på turn konkuranse? :DD

Vilje & Celine <3

02.06.2011 kl.20:46

Hehe, Takk for det! :P

Vi fikk delt 2. Plass! ;) <3 Og vi fikk Pokal :D

turncese

02.06.2011 kl.20:48

Vicelo.Blogg.no er Den andre bloggen min jeg deler med en venn som heter Vilje.. Derfor svarte jeg med den.. :P <3

Skriv en ny kommentar

turncese

turncese

14, Drammen

Jeg er en jente på 13 år, Jeg elsker å Turne! :* <3

Kategorier

Arkiv

hits