Kongen på nært hold! :o

HeiiSann!

I dag har vi hatt "Fargerik FotballCup" på skolen. Jeg kan si at jeg ikke akkurat er ett fotball-geni, så vi tapte en del ganger.. :'s Ingen jenter i klassen går på fotball, bare Turn, dans, Osv.. så det gikk ikke så bra.. Hehe. Men det var jo gøy, for vi hadde vannkrig osv.. Så det har vært en helt grei dag. :)) 

Jeg beklager for dårlig blogging! Jeg har ikke mye å skrive om i det siste, og jeg lurer på om noen har tips til noe spesielt jeg kan blogge om? :) Jaja. Jeg får vel si hva som skjedde i går! 

Jeg bor i Drammen, og i går hadde Drammen 200-års jubileum! :) Så det var besøk av kong Harald og Dronning Sonja! Danvik skole og Bragernes skole ble valgt ut til å stå i veiene der kong Harald gikk forbi, og jeg går på Danvik, så jeg fikk tatt bilde av kongen på nært hold ;) Men jeg trodde det skulle bli mer "spesielt" å se kongen på nært hold, men har gikk jo bare forbi, og det tok 2 sekunder.. Så jeg ble egentlig litt "skuffet".. :P Men etter vi hadde sett kongen, dro jeg, Tale, Oda, Maria, Vilje og fler, ut i byen og v ble der til rundt halv 10.. Men så måtte jeg dra hjem, og jeg var hjemme rundt halv 11-tiden, siden vi gikk over brua, og til Maxi storsenter, for å ta bussen derfra. 

I morgen er det siste skoledag på barneskolen.. Jeg gruer meg til å si farvel til alle vennene mine, og jeg kommer til å savne dem. Det er sikkert mange av mine venner som jeg har nå, som jeg ikke kommer til å ha kontakt medd på ungdomskolen, men det gidder jeg ikke tenke på nå, jeg får nok mange nye venner også ;) 

 

 Glad i dere<3 

-Blogges!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

turncese

turncese

13, Drammen

Jeg er en jente på 13 år, Jeg elsker å Turne! :* <3

Kategorier

Arkiv

hits