Lite blogging..

Ja, Sorry for at jeg ikke blogger så mye i det siste. Jeg tenker ikke så mye på det, egentlig. Jeg er mer opptatt av å være ute og å være aktiv. Egentlig har det vært trening(turn) i sommer(frivillig), men jeg kan ikke turne så mye. Jeg kan ikke turne for på siste skoledag fikk jeg en veldig strekk i låret, så hvis jeg skal ta noe med araber, hjul, osv, for eksempel, Araber flikkflakk, så kan jeg ikke.. For hvis jeg gjør det får jeg bare strekk igjen. Jeg kan ta salto, og sånne ting, men jeg kan ikke strekke på bena.. Litt merkelig at jeg får vondt nå, etter snart 2 månder, men sånn er jeg, og sånn er livet.. -.-"

I dag har jeg INGEN ting å gjøre, så jeg tenkte å ta meg en tur ut. Kanskje jeg bare jogger en tur, eller kanskje jeg ikke gidder. Jeg har blitt så lat i sommer, Så jeg har nok UTROLIG dårlig kondis da jeg kommer tilbake på turn etter sommeren..
Det er forresten nesten ingen av vennene mine som er hjemme i sommer.. Omtrent alle er opptatt, eller et langt av gårde i Spania.. :pBtw, Jeg har fått ny header! :)Likte du den nye headeren min?
Hva skal du gjøre i dag?
Har du noen spesielle planer? 

-Blogges!

 

Én kommentar

Malin<3

18.jul.2011 kl.17:32

Kjempe fint header! <3

Skriv en ny kommentar

turncese

turncese

13, Drammen

Jeg er en jente på 13 år, Jeg elsker å Turne! :* <3

Kategorier

Arkiv

hits